Čokoláda
Krátké sledy tahanic
Když projíždíš tmou na seznámení
Ozvěna krvavých nálezů a ztrát u kolejí
Úzkostné stahy srdce třepotající se ve vzduchu
A svaly třesoucí se námahou
Pár let uběhlo od posledního pohledu do očí
Kdy jsem přestala mít ráda čokoládu
I tu hořkou
Vždyť to víš
Najednou jsi mi dal smysl
Jako když luskneš dvěma prsty
O sebe
Stejně hlasitě jako když pustíš spoušť
Přejedeš prsty přes vyschlé rty
A necháš na nich stopu
Blízkosti
Nadešly dny nových životů
Propletené sny
Záře jiných dostihových koní
I kapajícího potu vsakujícího se do země
Jen já stojím ve vlastním stínu
Planoucí
Hořká
Sladká
Jako čokoláda
Přečteno 335x
Tipy 15
Poslední tipující: Frr, Luky-33, enigman, Iva Husárková, Nikita44, Ziny, Malá mořská víla, Jin&Jang, Lioness, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)