Valentýnka
Anotace: nedovedu mu odpustit, že mě tak zavrhuje...
Míjím vytrínu s čokoládovými srdíčky
vábících svatého Valentýna.
Zatoulám se v myšlenkách…
Vždyť každá láska je tak jiná…
Přáníček se slůvky „Miluji Tě napořád“,
ale žádné s Textem:
„dcerko, promiň, Mám Tě rád“
Tolika růží s krásným vázáním,
vizitky s noblesným vyznáním.
Červených mašlí, srdcí s věnováním…
Hlavu svou s ukrytýma slzama v očích skláním…
Kdybys mi poslal Valentýnku,
než se to pouto mezi námi dočista ztratí,
možná bysme k sobě našli někdy cestu, tati…
Komentáře (4)
Komentujících (4)