Z pastelek barevný stromy
podzim i na stole
fotkách
pod kůží
nemohu vyhnat chlad
listí to listí co uschlo a zmoklo
tma barevný bažiny nocí
čím víc si představuji peklo
tím rozmanitější obrazy
tvary
představy
nakonec je peklo jen takové
jaké si ho během života
dokážeme představit