chtěl bych kotvit v přístavu (tvého klínu)
kráčet po molu (tvých zad)
přeříznout kotvící lano (tvůj vlas)
šeptat do lanoví (tvých vlasů)
přirazit k písčitým břehům (tvé boky)
dobít prázdná děla v podbalubí
hodit kompas přes palubu
chtěl bych být mořským příbojem (tvého klínu)
pod útesem (tvého klínu)
teplými proudy oceánů (tvých orgasmů)
přílivem (tvých snů)