Google
Stratil sa Google.
A všetci ho začali
hľadať.
Chýbal im,
potrebovali ho,
cítili sa bez neho.
Zvláštne.
Aj ja som sa stratila.
Moje písmenká boli
farebné
rovnako ako tie
jeho.
No mňa nehľadal nikto.
Možno preto, že
nie som on.
Neviem všetko.
Nevadí.
Už naskočil.
Teraz sa už konečne
môžem nájsť v jeho
stránkach.
Zase.
Přečteno 264x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Fany, Amonasr, enigman, Piví, Ormissia
Komentáře (2)
Komentujících (2)