Patřím k těm co stále hledají.
Ryzost.
Jsem jednou nohou za oponou.
Nahlížím za vaše ega.
A miluji vás všechny.
Malé dítě - říkají.
Za to, že mohu dát jen sebe sama?
Lidskost je snad trestný čin!
Stáhnu se z pranýře zpět před vašimi soudy.
"Slečno, vy jste taková odtažitá."
Lidskost není trestný čin ... jen přestupek:)*
25.11.2016 08:34:26 | Ragnell