Aha aha aha
Ten kdo se na svět jinak dívá
než skrz pěnu svého piva
nečte blesky supry aha
při debatě potom váhá…
nemá-li mlčet raději
když jiní spory svádějí
o tom kdo kde a kdy a s kým
i ten s tím hlasem nebeským
kdo rozvádí se a kde pařil
když život se mu nevydařil
s kterou další právě čeká dítě
zda při milování počínal si hbitě
jak kdejaká ta hloupá husa
na přání milence zvětšit si dala prsa
a když ji opustí a po šesté se žení
takový život přec není k vydržení
nacpe se práškama a psychiatra shání
než se jí nabídne zas jiný k milování
celá se rozzáří že teď ukáže světu
šup s novým poprsím zpět ke kabaretu
…do této debaty aktivně zapojit se zdráhá
zmůže se stěží jen na aha aha aha…
Komentáře (1)
Komentujících (1)