tluču hřebíky do prken
má duše by chtěla
z těla ven
tělo schránka
z masa kostí
velebné dílo hostí
víc ran neunesu
řekni co chceš
k nohám ti snesu
/zapři sám sebe
vezmi svůj kříž
a následuj mne/
třikrát Tě zapřu
nohy nepolíbím
jsem Tvé Jericho
Marnotratný syn..