je ti veselo
když ti není zle
když zamáčkla jsi
patnáctisté puzzle
je ti lépe
když večer zapálíš chaloupku
když mužský klín
je bez chloupku
je ti příjemně
když v krbu praská
když tvé dětství
na stromečku prská
je ti blaženě
když ti ve vaně
hodinu masíruje líně
kapr ve klíně
Blbůstka líbí. Kapra beru, ale oholený chlapi mě neberou. Prima. :-)
28.11.2016 05:58:20 | Iva Husárková
jak ty to dokážeš zmatlat takhle dohromady, romantiku, tradice, erotiku a skoro pubertální smysl pro humor.. no tak já si zas počkám na tu krásu co se ti už párkrát povedla :o)
27.11.2016 11:47:43 | hanele m.
Mám ráda, když v kamnech praskají a hoří polena, koukámm do ohně a přemýšlím si,
a prskavky si zapaluju i během roku, miluju tu jejich vůni a vlastně všechno,
ale masážní kapry neznám, holt, Morava není Šumava... :)
27.11.2016 10:53:53 | Philogyny1