Místo tužky
nehty
píší věty
Místo papíru kůže
a puls ženy a muže
Místo otázek a odpovědí
obrázky,
co před zpovědí
z lásky
váhají odtajnit
Chce Ji mít
Chce Ho mít
Kreslí si na tělo
vše, co by se chtělo
Zpívá jim zvuk ticha
Míchá
světla jejich úsměvů
Padající sníh
v nich
neochladí
teplo okamžiku,
teplo dlaní čekajících na něhu
Usínají ve vůních,
které se ve třináctou
promíchaly
a do rtů i do dlaní
se láskou navždy
podepsaly