Anotace: 29.11.2010
tři oříškytéměř jako v pohádcepovahu mámepo tátovi, po matce?jsou nám vzoremaž tak, že někdychceme být jinívšak kolik z toho,co máme,je nám prostěgeneticky dané?jak silná je síť kořenů?a jak moc jemožná inovace?
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?