Na mém ostrově
Anotace: ... nemám přehnané ambice
Barvy jsou k pláči, možná k smíchu.
Já měl myšlenku co vyprávěla sama.
Čím víc jsem hlodal až na kost,
vyprávěl jiný tu samu blbost.
Odolnost je věc králů.
Ve zmatku dobrá koruna.
Hlásím se do stavu šaškovského trůna.
Je vidět zájem povstalče, razí král.
Korunu svévolně mi dal.
Tak teď mohu nikdo nevidí.
To jsem já - lidi.
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, retro47
Komentáře (2)
Komentujících (2)