Desenie
Bez diakritiky,
bez ohlásenia,
bez(pečne).
Raz jeden večer.
Snežilo.
A ty si vločkou nahnala mi
strach.
Veď mi na tom nezáleží.
Tak prečo sa chvejem?
Prečo neviem, čo so sebou,
kým odpíšeš?
Prečo ma desí naše
stretnutie?
Prečo?
Možno preto, že teba desí tiež a
rovnakým spôsobom.
Tak dovoľ mi sa desiť spolu.
Přečteno 335x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Jin&Jang, kudlankaW, enigman, Fany, Amonasr, dodola
Komentáře (2)
Komentujících (2)