Anotace: ...
Věřím, že dnes již daleko, daleko za tím oknem, až úplně v nedohlednu...
Vzpomínám, Sofie, i když již nepublikuješ, v myšlenkách se čas od času k Tobě - k Tvým básním vracím. Děkuji :-)
07.12.2019 18:23:38 | Helen Zaurak
Drahá Helen,
aj ja z času na čas zablúdim k Tebe a Tvojim slovám, ktoré vždy zahrejú. Aj teraz občas píšem, len niet kedy to sem dávať, no možno nastal čas začať znova.
Lebo tešenie sa na tvoje slová, vždy stálo za to ;)
09.12.2019 21:43:12 | Sofia Filein