Anotace: Můžu si vésthvězdný deníkobživlých lásek...
Můžu si vést
hvězdný deník
obživlých lásek
z mých pohřbených snů
...
kde místo Ameriky
objevila jsem sebe
jak klečím a pláču
ať mi znovu neumřeš
a přísahala
že se vrátím
zpátky