Anotace: ...
Ještě teď cítím slastný pocit
po těle, když jsme si teplo
jako objetí podávali
v silných dávkách
a za okny v prvním patře
krátce zavzdychalo
slabé světlo
Pár milých slov jsi věnoval
úsvitu i když tma sotva
oblékla obloze
děravý tmavý plášť
Cítila jsem tvé ruce na svém krku,
zádech i v mých vlasech
a i přesto že se loučíme
a ty odjíždíš pryč,
cítím vůni tvé voňavky
a nasládlého pocitu slasti