Já děkuju jednak za hezky napsané dílo jednak za asociaci jež vyvolala vzpomínku na mého syna, který jako škvrně sotva chodící počmáral nám tužkou zeď a slavnostně nám oznámil tadý tátá a tu mámá ...
05.12.2016 21:35:00 | klaun
nebuďme sprejaři mene-tekel-ování těch druhých po zdech zjizvených prázdnotou...raděj
z nich vyhlížejme návraty vděčnejch ptáků...:-D* ST*
05.12.2016 18:27:39 | Frr
...krásně jsi to vystihla, zdenko, já mám největší radost z toho, když ji má ten druhý, všichni ti, které mám ráda, tak to cítím.
05.12.2016 16:36:50 | Philogyny1
ať štětcem dotkne se, kdo Láskou i Sněním malovati umí kresby mezi námi tu žijící..
05.12.2016 16:25:56 | Tvořilka Lenka