Fantázii sa medze nekladú
Fantázii sa medze
nekladú.
Jej nie.
Len sa neopováž.
Prísť s čímsi novým.
Žiť.
Tvoriť.
Milovať.
Vidieť veci inak
ako všetci.
Hoci fantázii sa medze
nekladú.
Teba ich postavia aj
zo zlata.
Přečteno 354x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Mácha, Iva Husárková, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)