Anotace: ve zkratce
slunce rozbité mlčeníma chladnými ránysnaží se proniknoutnitkou žebravýchpaprskůskrz Tebedo mého
nepropustného
světa
nahých zítřků,
bezbřehých krás
a vnitřních pekel
já bych ty pekla nahradil perlami...
06.12.2016 10:33:04 | enigman
Líbí :-)!
06.12.2016 10:24:46 | Fany
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?