Anotace: Když někdo píše krásně, tak komentuji básně, zde dávám v tomto momentu jeden z mojich komentů :-)
Ta touha létat... znáti svět
taky lovím mezi slovy
chci černé noci uletět
mám zobáček spíše sovy
Pro radosti létám míle
nad hlubokým černým lesem
vysoko, až k hoře bílé
v ramenou oblaka nese...
Tam své bolesti odhodím
jiná pomoc asi není
smutky ve štěstí proměním
přijde jasné rozednění...