Ztrácíš se v zapomnění
ztrácíš se
a to chtění
co tady bylo
nás náhle opustilo
Ztrácíš se
jak bludička Tě volám
do sítí lákám
Ty však unikáš
a já tápám
Volám Tě
volám to rozechvění
přijď ke mně
proměnit sny
v životní zastavení.....
Přijď s vůní trávy kosené
když nachýlí se konec dne...
Nechám si o tobě zdát
jako květ se rozvinu
dlaní hřejivou hrej si
vždyť já stále mám tě rád
a všechno ti prominu
i to, že tady nejsi...
08.12.2016 09:17:21 | Kapka