Tužba
Tvé rty barvu rudé růže mají
po polibku tvém marně toužím.
Dívám se na tebe
ale dotknout se tě můžu,jen ve své hlavě.
Je to jen krásný sen
když ležís v objetí mém.
Po boku tvém chtěl bych stát
jenže se toho, musím vzdát.
Protože jistě vím
že v představách,nedá se dál žít.
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)