Co bych si k vánocům přála?
Říkám nic, však to bych lhala.
Radost a smích, jako malá.
Třeba jenom dobrotu,
z Itálie rikottu,
odtamtuď i vlnky mořské,
buganwilky květy božské,
zdraví pro své lidičky.
Hezký svátky celičký!
V zimě sníh a v létě hic,
hodně lásky, jinak nic.