Naklepávám řízky
a sháním dárky pro děti.
Obřezávám dívky
při rituálním početí.
Vychlazená dvanáctka
je pro mě ta pravá.
Vytahaná kůzlátka
má jen moje stará.
Řízky se už podávají,
moje holky dovádí.
Rituál mě nezachrání,
zase se už rozvádím.
Ale když je před Vánoci,
tak to přece nevzdám.
Svět gayů má mě v moci.
Jsem zkrátka mužská lesba .