Anotace: ___
Krůček po krůčku
svitem slunce zalévá zem
ta podivná nálada blízká nám všem
a hluboké ticho v patách nám kráčí
krůček po krůčku...
Pak slova šumí v blaženém zpěvu,
sladké víno proudem teče
a přináší tu zapomenutou něhu,
už přichází!
Drobnou stopu zanechává v čestvém sněhu
proto, ať víme kudy jít
(vždy když slunce zachází).
A až přijde,
půjdem zase znova pít
a tančit v dýmu naše tance.
Snad si vzpomeneme
jak
žít.