Utopenec
Topila si ma
ako mačence.
Skryto,
nezaujato a
neľútostne.
Topila si ma
vo vedre spomienok,
v potoku sĺz,
v hmle včerajšieho rána.
Ako tie mačence.
Tie, za ktorými
ti nikdy nebude
smutno.
Přečteno 453x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Mácha, Iva Husárková, Fany, malkapabla, Jin&Jang
Komentáře (3)
Komentujících (3)