Definovaný starým
zimníkem
plním se po okraj
odspodu
nahoru
Dej mi ještě chvíli
tu poslední
a pusu plnou povidel
se smíchem a cinkotem stříbrných
příborů....
Zatímco slunce zapadá
za tím samý obzorem jako
včera
z okenních tabulek mizí moje
PS: dinosuři vyhynuli
teprve nedávno