Poutníci
Anotace: Sedíme spolu, svět se s námi otáčí. A my?
Sedíme spolu na kolotoči
jak dva osamělí poutníci
zavřeme oči a hned se točí
pod námi plastoví koníci
Ztuhla Ti ruka u rtů
já ti zas zahřívám nohy
s pohledem do tenisových kurtů
vzýváme Antické bohy
Známe své bludné kořeny
i když se kolotoč točí
navzájem pro sebe stvořeni
- říkají pohledy očí...
Nevím, kolik cigaret
vykouříš při cestě světem
Bolest, co nechce přebolet
když bereme kolotoč dětem...
Přečteno 435x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, V.N.Losinský, Iva Husárková, jitka.svobodova
Komentáře (0)