údery odtikává
čas příhodný
všemu a všem
otevřen
bezmezné náručí
neptej se kdo hoden
plnými doušky nabírej
cti
čas příhodný
všemu a všem
nakloněn
údery
odtikává
den za dnem
naplněn
nenaplněn
kdo a jaké podoby
mu dává
a nebo on bere si jí z nás
bezbarvý beztvarý
čas
skrze něho
s ním
a v nás
Přečteno 415x
Tipy 18
Poslední tipující: Kubíno, Amonasr, LV, Iva Husárková, Philogyny1, Fany, Kapka, Dreamy, Nikita44, jitka.svobodova, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)