Empatie
Anotace: ...pokud není...
Když duši schází smích
jinou cestu hledá
často najde hřích
a toho se nevzdá
když duši chybí empatie
nezná ani pláč
bez rozmyslu zariskuje
jak hazardní hráč
Přečteno 284x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, knihomolka, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)