Jednou prý budou točit dokumenty o zavírání očí
do té doby budu hlídat dveře od pravé síně
srdce zapadlé za poličku s knihami a hrníčkem
memoár za Anglii
prohnutá pod vnějšími vlivy všitými dřevokazně dovnitř
v slzném kanálku utopený Titanic
nikdo nepřežil
malou životní tragédii uprostřed podpisu smlouvy o prohibici pláče
(s věnováním)
tvé nepřítomnosti.
Srdce by udělalo líp, kdyby se naučilo kdy, kde a jak se má správně chybět. Ty obrazy jsou moc fajn, jen bych je asi pospojoval trochu jinak, ale to je čistě můj subjektivní pohled.
15.12.2016 12:11:13 | Luky-33
psssss psssss, já nemůžu najít tu poličku rád bych vylovil to srdce majitelce by hrozně chybělo.
moc krásná báseň
13.12.2016 23:40:45 | klaun