STALO SE
Anotace: Těžko cokoliv brát zpět...a tak si raději rozmyslete, než něco někomu řeknete...
Tak na kraji chodníku,
prostě sedí jenom tak
Drží srdce v kapsiččce
ať nevyskočí jako drak
Drží pevně semknuté rty
prsty jako v křeči
Nepomohly, nezranily ?
Vždyť to byly jenom řeči.
Ptali jsme se kolemjdoucích
jestli tuhle cestu neznají...
Odpověděli nám jasně, nesmyslně,
že tady..pchee.... plody už nezrají.
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (0)