Zložité dni
Hlavolámavé sú tie
Hamletovské rána
či povoliť kolenám hydrauliku
a ísť do práce
nechať na seba padať
rezance vody
z mikrofónovo dizajnovanej
ružice
a neutopiť myšlienky
v hypnotickom odtoku
navliecť sa
do textilnej masky nahoty
a rozraziť deň naplno
ako býk bránu do koridy
každou hodinou zo seba nechať
opadávať čerstvosť
v malomocenskej definitívnosti
a tešiť sa na pomstu
inkasovaním vo výplatný termín
dívať sa inam
keď mi deň s námahou kradne noc
a musím to oznámiť
spánku
aspoň na chvíľu však
necham vyhrať rebelské
nápojové lístky
a vysadnem na ohnivého tátoša
s cieľom na záchode
utriem si ústa
a v potrubí nechám svoj autogram
s príchuťou žlče
ale skutočne len občas
každý druhý deň
Přečteno 257x
Tipy 7
Poslední tipující: Philogyny1, hanele m., Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)