...
první kroky a štěstí nepřeje
první sloky, poslední naděje
slovo za slovem
čtvrtek za středou
ulice za rohem
a cesty co nevedou
poslední sen, iluzí moc
poslední den a první noc
levá před pravou
druhá před třetí
bez stropu nad hlavou
a Praze v objetí
...