Čekám
Anotace: chybí mi strašně dedeček,tak sem sem něco málo napsala:(
čekám a ty se nevracíš,
pláču a ty se nemračíš,
říkám vtípky a ty se nesměješ,
já
zvoním u dveří a ty neotvíráš,
ležím a ty mě nepřikreješ,
koukám na fotku a ty nic neřekneš,
já pořád...
říkám ´´ahoj´´ a ty mě nepozdravíš,
dávám kytku na hrob a ty neděkuješ,
poslouchám ty písničky a ty si semnou nezpíváš.
já pořád čekám...
Dědečku vrať se mi...
Komentáře (3)
Komentujících (2)