Jsem..
Anotace: Jsem tvá bolest, jsem tvůj strach. Když jde o lest, jsem tvůj krach. Když jdeš se mnou štěstí vs...
Jsem tvá bolest,
jsem tvůj strach.
Když jde o lest,
jsem tvůj krach.
Když jdeš se mnou štěstí vstříc,
nespatříš ho nikdy víc.
Jsem tvá trýzeň,
jsem tvůj stesk.
Hasím žízeň
jako blesk.
Můžeš vědět najisto,
- jsem tvůj věrný Mefisto.
Jsem, táto,
tvůj requiem.
Tak se na to
napijem.
Jasno má, kdo se dívá.
Jsem tvá voda ohnivá.
Přečteno 407x
Tipy 8
Poslední tipující: JSJ, Iva Husárková, Fany, Klaudie Wolf, jitka.svobodova
Komentáře (7)
Komentujících (4)