Servírce
Anotace: Tančíš mezi talíři snad i pěna piva je hlučnější než tvé kroky. Jsi tajemstvím vůní potemnělé...
Tančíš mezi talíři
snad i pěna piva
je hlučnější než tvé kroky.
Jsi tajemstvím vůní
potemnělé kuchyně.
Tančíš mezi lidmi,
ale žádný tě nechce vyzvat k tanci.
Tajemstvými tvého života
jsou kroky
odnikud až k souhvězdí astronautů.
Když k tánu mizíš
zahalena mlhou spánku
kdosi šátrá ve tvém srdci
chmelovou ratolestí
Zbylas poslední,ukrytá
tichá pěna v džbánku .
Přečteno 224x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany, LV, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)