Evangelické stáří
Anotace: Právě teď se stávám svědkem Prazvláštního úkazu Jedu s babkou, taky s dědkem Bez platnýho průkaz...
Právě teď se stávám svědkem
Prazvláštního úkazu
Jedu s babkou, taky s dědkem
Bez platnýho průkazu
K jízdě autem mají celkem
Dekadentní postoje
Jejich práce je ve velkém
způsobovat prostoje
Trpělivě si počkají
na dopravní zácpu
Než je tiše a potají
Na sedadlo nacpu
Jelikož jsou stařečkové
Ve své víře pevní
Hledají řešení nové
Na svou zácpu střevní
Kloní se však k uctívání
Velké panny Máří
Vytrvale popírají
Svoje vlastní stáří
Pomodlí se, poklečí si
K nebesům za oknem
Snad ten problém vyřeší si
Než tím oknem zmoknem
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: JSJ
Komentáře (2)
Komentujících (2)