Až nám chlad
zimního rána
nasype třpytky
bílých vloček do dlaní
a světlo
co prosvítá z mraků
se alespoň na chvilku
rozsvítí v nás
ve větvích stromů
ledová křídla ptáků
probudí svítání
a stín našich vlasů
nám postříbří mráz
jeje to je zzzzzzima, je tttttto moccccc pěknnnnný allle asssssssi ti brzzzzzzzzo zmrzzzzzzzznu
18.12.2016 12:14:37 | klaun
Jaňulko, TYS nejpříkladnější malbyznalkyně verši:-) ST.
18.12.2016 10:15:38 | Tvořilka Lenka
...stříbrný závan větru nad lesy s vločkama kouzla tančí až dech se tají...
Dobře se četla, poránu... :)
18.12.2016 09:20:41 | Philogyny1