Jestliže zaspím
probudiš se ve mně
jako malá schizofrenie
docela malé rozdvojení
kdy si místo stoupnutí
sednu na toaletu
přesně o deset let starší
než tomu bylo 19.12.2006
a budu hledat tvoje fotky
mezi časopisy s automobily
mezi těmi mraky Amerik
co dávno objevuje někdo
jiný
No, něco k tématu. Když pomyslím na to, že ti táhne na padesát a když jsem sem přišel, bylo ti jako teď mě, je mi do smíchu .... :)
PS: promiň, ale naběhl sis :)
S velkou úctou,
Favi
19.12.2016 22:21:41 | Favi