Hologram
Anotace: Zavalená prácou a záľubami,stretnutia s luďmi,hologramy. Dieru po tebe zaplnila všetkym čo prišlo...
Zavalená prácou a záľubami,stretnutia s luďmi,hologramy.
Dieru po tebe zaplnila všetkym čo prišlo zmysluplné.
Stále však dobiedzajú myšlienky a mučivé ticho hltí dni.
Smútok bezodný.
Přečteno 317x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, CoT, Fany, malyK, kdotoví
Komentáře (2)
Komentujících (2)