Anotace: ...
Bez citu, bez emocí,
jen s tichým: "Prosím,"
stojí tu před tebou.
Světlo uhaslo - ozvěnou
vzdalujících se kroků.
Tlukot vteřin, hodin, roků...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?