Já fandím nám
ať dárky máme
Ty dárky LÁSKY
které sami ani nerozdáme...
Já, já já sem spřízněný, děkuju a též přeju.
A já ještě já jsem spřízněný já bych taky ..... Jauvaj, že už sem tu jednou byl ? au au už jdu Aby zbylo pro ostatní :o)
23.12.2016 11:02:26 | klaun
Drahá Zpřízněná:-* :-) Přeji Tobě víc než dá se přáti slovy lidskými :-) A strašně hodně Lásky:-*** :-):-):_)
23.12.2016 10:33:31 | Tvořilka Lenka