jedlička ve stojanu
andělíčky ozdobená
ráno přivstanu
Ježíška při činu dostanu
z rádia znějí vánoční koledy
tichá noc
v hlavě se derou vzpomínky
na naši první společnou noc
sněží
za límec ti padají sedláci
v krmítku vybírají ptáci slunečnici
půlnoc odbila sleduješ prince a večernici
mráz kolem běží
duše volá tiše sněží
jsou přece Vánoce
jsem zase ten kluk v plínkách co na Ježíška věžžíí