Vánoční přání
Ať křídly smetou Ti
andělé z cesty prach.
V noci ať kroky Tvé
hvězdy osvítí.
Kouzelné Svátky Ti
ze srdce chtěl bych přát,
ať radost máš z každé
vteřiny bytí.
Dnes večer vzpomeň si,
před tím než půjdeš spát
a zašeptej touhy své,
jež srdce střeží!
Ježíšek řekl mi,
že neplatí žádné snad
a do rána přání Tvé
s radostí splní.
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, kdotoví, Fany
Komentáře (1)
Komentujících (1)