E.T. POZEMŠŤAN
ztracenci modernity
podobní si jak vejce vejci
ve snaze se lišit
zřetelné poznávací znaky
on jinak tak já taky
jinak stejně
jako on
pěšci do fanklubů
globální zmagoření
stejnorůzná individualita
jak nudle v bandě
lítá
a velký bratr mne si ruce
když od kompjútru
spouští revoluce
v barvách duhy
pouze krev je stále jen červená
na(ne)štěstí těch druhých
pod hvězdami pruhy
točí tiskárnami
na ostruhy
ztracenci modernity
prsty na povel
svobodně pozvedají
hrozíce jinak odlišným
tyty
i ty?
humanoidní E.T.
Praha, 24.12.2016
https://www.youtube.com/watch?v=dOy7vPwEtCw