Koule
Mít křišťálovou kouli
tak se podívám
co osud se mnou skoulí
kdy zahladí v duši šrám
mít kouli z křišťálu
nahlédnu hned
na životní spirálu
z klubka daných let
křišťálovou kouli mít
nosím ji v kapse
abych mohl žít
bez kabátu štvance
mít křišťálovou kouli
znalou určení
stlačil bych každou bouli
slůvkem vyřčeným
Přečteno 353x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany, Jin&Jang, bogen
Komentáře (1)
Komentujících (1)