Anotace: ...
To mi docela vyrazilo dech...
Uff ,:-)
Píšeš dobře budu si tě muset přečíst uplně celou ...
08.08.2017 22:58:09 | Mácha
Je hezké mít tak silnou představivost. Přeji spoustu dalších a intenzivních obrazmů.
07.01.2017 01:09:07 | Rolník
Napadá mě s Tvým textem následující podobnost:
Vesmír je také reálný, ale nemůžeme ho vidět, musíme si ho představit. Potom snad pocítíme "spojení s Celkem, aspoň na chvíli, úplně..."
Hodně štěstí a spokojenosti v novém roce, milá Sofie Filein.
31.12.2016 09:42:10 | Helen Zaurak