Chtěl bych sedět mezi holuby na střeše
přemýšlet kam slunce dnes vetře se
nalézat harmonii studeného větru
být blízko, tak blízko světlu.
Tam mezi holuby na parapetě okamžiku
chtěl bych se zas odevzdat starým zvykům
a pak vzlétnout s Ikarovými křídly
někam kde všechny hlasy ztichly.
Ti moji taky seděli na střeše, než je jednoho po druhém odlovil jestřáb...
27.12.2016 14:15:13 | Philogyny1