Anotace: ---
a shalovu plnou předsudků
myslím na toho fešáka od vedlejšího stolu.. .o))
05.01.2008 10:22:00 | Bean
Při prvním pohledu,
byl odsouzen
k smrti ...
... pomilováním...
ach ty předsudky,
brání vztyčeným prstem
volným myšlenkám
v protékání naší krví
.
co takhle zkusit být chvíli sám,
sám se sebou, se svojí podstatou,
hluboké zamyšlení, kývnutí,
procitnutí...
(není zřejmě k Tvému tématu, ale řádky výše mne napadly po přečtení Tvé básně...)
20.08.2007 09:31:00 | vapiti
Jo jo to jsou ty překlepy.
má tam bejt
"Znám ho"
Přesto se po podání
jeho ruky
koupu ve čpavku (takže sama sebe)
Dík za upozornění i za pochvalu.
14.02.2007 17:16:00 | Lucie Teru
"Znám ho
přesto si pokaždé
po podání jeho ruky
koupu ve čpavku"
poslední řádek je nějak nedotažený... koupeš koho, co?
Ale jinak se mi moc líbí, píšeš dobře ;-)
14.02.2007 16:46:00 | Levandule